در این همایش که اولیاء و مربیان برخی از مدارس ابتدایی شهرستان دزفول شرکت داشتند حجت الاسلام و المسلمین دکتر مهدی هادی به تبیین شرایط تعلیم و تربیت در سن 7 تا 12 سالگی از منظر دین مبین اسلام پرداخت و گفت: هیچ دینی به اندازه اسلام به خصوص تشیع در تکریم به مقام و منزلت کودکان تأکید نکرده است.
مدیر آموزش گروه روانشناسی موسسه علوم انسانی قم با یادآوری این که چگونه باید با فرزندان 7 تا 9 ساله برخورد کرد افزود: ما باید آشنایی کامل نسبت به این سن و سال کودکان را داشته باشیم و بدانیم آرامترین دورهی زندگی کودکان سن 7 تا 11 سالگی است.
وی افزود: پدران و مادران باید بدانند که اگر فرزندشان میخواهند به بهترین نحو تربیت شوند مراقب باشند که فرزندشان قبل از 7 سالگی در فضایی سالم و خوب پرورش یابد و در محیط زندگی کودک محرک منفی وجود نداشته باشد.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر مهدی هادی در ادامه سخنان خود با اشاره به این حدیث از پیامبر عظیم الشأن اسلام (ص) که فرمودند: هرکس بچهاش را ببوسد به او درجه میدهند، فاصله هر درجه با درجه قبلیاش 500 سال راه است، تأکید کرد: بوسیدن کودک به اندازهای مهم است که حتی از ثواب هم بالاتر است یعنی درجه دارد نه تنها در دنیا بلکه در بهشت جاویدان و این نشان از حمایت و محبت دین اسلام به کودکان عزیز است.
مدیر آموزش گروه روانشناسی موسسه علوم انسانی قم در پایان با بر شمردن چگونگی رفتار والدین با کودکان یادآور شد باید به سلامت جسم کودکان، بازی و ورزش کودکان و احساسات و تفکر آنان اهتمام بیشتری ورزید.
گفتنی است این همایش که مورد استقبال گستردهی والدین کودکان مقاطع ابتدایی شهرستان دزفول قرار گرفت به همت بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) دزفول و همکاری بسیج و جلسات قرائت قرآن مسجد ابوالفضل العباس (ع) این شهرستان برگزار گردید.